Vi leder efter 1000 talenter...

Med forestillingen “Center for Succes” hacker performance kollektivet HØRT kommunale lokaler og atypiske scenerum og opsætter forskningsinstitutionen ”Center for Succes”. Publikum inviteres indenfor i centret for at bidrage til de to centerlederes forskning om succes. Med afsæt i den gængse opfattelse af hvad succes er, og hvordan man får det, tager publikum sammen med performerne stilling til betydningen af succes i deres egne liv gennem mødet med hinanden.

Forestillingen berører emner som mentalt helbred, selvværd, identitet og lykke, men forestillingernes endelige indhold afhænger af publikum.

OM PUBLIKUMS ROLLE

I forestillingen forvandles publikum til testpersoner i det særegne forskningscenter, Center for Succes. De besøger undervejs både venteværelset og foredragssalen samt guides i gruppeterapi og gennem humoristiske, men vedkommende tests som centerlederne igangsætter løbende.

Center for Succes er en interaktiv performance, hvor publikums deltagelse undervejs er omdrejningspunktet for værkets udvikling. Der er fokus på dialog, refleksion, kreativitet og fællesskab. HØRT bruger altid interaktion, sanselighed og humor til at skabe tillid, deltagelse og dialog om samfundsrelevante emner.

 
INFO

Tid/sted: Forestillingen varer 90 min og finder sted på FGU Lolland-Falster til 1000 talenter festival 2020

Kapacitet : 10 publikummer
Alder: 16+

Om HØRT

HØRT er et opråb. Et opråb for handling og engagement.

HØRT er et øvelokale. Et øvelokale for interaktion og mellemmenneskelighed.

Helt konkret skaber vi rum for interaktion mellem borgere, publikummer, deltagere, organisationer og deres omverden. Det gør vi for at styrke menneskers lyst, mod og evne til at forme samfundet – sammen.

For i et samfund finder man sammen! HØRT har siden 2014 udviklet kunst, koncepter og undervisning, og derigennem ved vi at interaktion virker bedst når både hjerne, hjerte og krop kommer i spil. Vi etablerer altid rum for interaktion, som appellerer til sanselighed, samskabelse og solidaritet – uanset om formatet er en workshop, intervenerende performance, borgerdialog eller et undervisningsforløb.

Vi har rødder i scenekunst, konflikthåndtering og retorik. Vores baggrund er tværfaglig – ligesåvel som vores udtryk.