Vi leder efter 1000 talenter...
Hvad er 1000 talenter?

1000 talenter - Mere end Én Festival

1000 Talenter er et opråb til os alle om at vi skal huske at dele dét, der gør os glade i hverdagen. Vi hjælper mennesker, der har lyst til at dele deres talenter med at udvikle sig og inspirere andre. 

Visionen er at samle 1000 talenter på Lolland i 2030. Vi når visionen ved at skabe rammerne for at talenterne trives og har lyst til at give dele lidt af sig selv med andre. 

  • Sparring til unge med lyst til at udvikle deres talent

  • En festival med plads til at fejle samt at fejre hverdagens talenter

Our team

Team management.

Posts not found

Mød talenterne til 1000 talenter festival

Vi har hjulpet mere end 100 talenter på vej

Hvad siger folk

Om 1000 Talenter

Jeg glædede mig over at talenterne havde indtaget græsplænen foran administrationsbygningen. Det var der meget symbolik i for mig. Den grønne plæne midt i byen, der bare er pæn, har længe undret mig. Hvorfor er der som minimum ikke en sej legeplads for byens børn? Den legeplads skabte I i torsdags, for alle os, byens børn på tværs af alder.

Tine Vinther Clausen - Byrådspolitiker og iværksætter

Alle er noget værd, og vi kan alle noget, vi finder glæder ved. Det er det, vi forsøger at samle og hylde. Det er, som om det ikke er okay bare at være glad og tilfreds og hvile i sit liv. Man skal hele tiden kunne mere og mere. Det største og vigtigste, du kan gøre i dit liv, er at følge dit hjerte og gøre det, der gør dig glad. Det er en kæmpe bedrift at stille sig op og dele noget foran andre.

Nils Lund Pedersen - Næstformand Iværksætter Lolland

Jeg er med, fordi jeg udvikler mig og lærer noget nyt, når jeg deler mit talent med andre. Jeg håber jo på at det kan smitte af og inspirere andre til at følge deres drømme.

Jeppe Røpke - Træskultpør, foredragsholder og Talent med mod på mere 2020

Tusind Talenter er fedt, fordi det handler om at gøre det vi synes er sjovt. Jeg glæder mig til at møde og inspirere nogle andre, der deler min passion for tang og planter. Det er også en fed måde at holde kontakten med det sted, hvor jeg er opvokset og give lidt tilbage.

Micki Morell - Planteentusiast og talent med mod på mere 2020

Vi stiller op, fordi vi gerne et skridt videre med musikken og Tusind Talenter er en fed platform at få sparring og mulighed for at udfordre sig selv foran et publikum.

Phillippa Keller - forsanger for Resonance og talent med mod på mere 2020
0
Dage
0
Aktiviteter
0
Partnere
0
Talenter